Venehuolto Salo & Turku

Offshore Finland – Salo

Offshore Finland Oy – venehuolto ja venekorjaus

Loistokasta Venehuoltoa Salossa ja turun saaristossa

Onko veneesi aika päästä huoltoon? Veneen säännöllinen huolto takaa veneelle pitkän iän ja upeat käyttövuodet. Offshore Finland on venekorjaamo, joka tarjoaa laajan valikoiman huoltotoimenpiteitä kera laadukkaan palvelun ja loistavan lopputuloksen.

Me Offshorella huollamme veneesi perinpohjaisesti!

Venehuoltomme palvelee Salossa, Turun läheisyydessä kaiken ikäisiä veneitä ja isoon halliimme mahtuu huoltoon suuremmatkin yksilöt.

Saat meiltä tarpeidesi mukaan säännölliset ja välttämättömät venehuollot – tai vastaavasti huollon yhteydessä myös kattavan paketin erilaisia lisäpalveluita. Moottorin huolto vai samalla uudet maalit, päällysteet ja kunnon äänentoisto?  Räätälöidään venehuolto tarpeidesi mukaan!

  Ota yhteyttä, niin kartoitetaan venehuollon tarve, teemme muun muassa:

  • Huoltotyöt ja Korjaukset
  • Lasikuitutyöt ja Runkotyöt
  • Sähkötyöt
  • Moottorin huolto
  • Veneenpesu, pohjanpesu ja Vahaukset
  • Maalaukset
  • Tarvikkeiden ja lisävarusteiden asennukset
  • Hifi-laitteiden asentaminen
  • Öljyt

  Hiotaanko venehuollon yhteydessä veneen käyttömukavuus huippuunsa?

  Uudet mattosarjat, kansipäällysteet, teippaukset tai vaikkapa huipputason äänentoisto, jonka äänenlaatu ihmetyttää aina vastarannalla saakka?

  Venehuollon yhteydessä voidaan lisätä veneesi käyttömukavuutta ja uudistaa ulkonäköä helposti! Olemme venehuollon ja venekorjaamon palveluiden lisäksi erikoistuneet erilaisten lisälaitteiden asennukseen.

  Sen lisäksi, että veneesi toimii moitteettomasti, eikö olisi kiva jos se vielä näyttäisi upealta ja herättäisi ensiluokkaisilla varusteillaan ehkä vähän huomioitakin?

  • Esimerkiksi juuri äänentoisto-, hifi- ja muut huippulaitteet ovat meille tuttuja.

  Veneesi on ammattilaisten käsissä

  Offshore Finland on venehuollon kokenut ammattilainen

  Offshorella veneesi on osaavan ja kokeneen huoltohenkilökunnan asiantuntevissa käsissä. Huollamme veneesi valmistajien huolto-ohjelmien mukaisesti. Käytämme nykyaikaisia välineitä ja testilaitteistoja sekä laadukkaita varaosia. Venehuoltomme sisältää kaikki veneen perustoimenpiteet, kuten moottorien ja perämoottorien huollot, öljynvaihdot sekä sähkötyöt.

  Ehkä veneelläsi on tarve suuremmalle talvikauden huollolle?

  Meillä se onnistuu! Teemme myös pohjakorjaukset, rungon ehostukset, paklaukset ja laitteiden huoltotyöt sekä maalaukset ja paljon muuta. Venehuolto sujuu vaativillekin kohteille!

  Venehuollot niin pienille, isoille kuin myös vaativillekin kohteille. Käytettävissämme on iso hallitila, jossa korkeus ei heti tule vastaan!

  Offshore Finland

  Venekorjaamo ja venehuolto – Salo & Turku

  Venekorjaamomme ja venehuoltomme palvelee sinua monipuolisesti.

  Tarjoamme veneesi huoltoon, kunnostukseen ja korjaukseen omassa hallissamme kattavat palvelut kestävällä ja huolellisella lopputuloksella. Jos et löytänyt tarvitsemaasi huolto- tai korjaustoimenpidettä, ota rohkeasti yhteyttä. Selvitämme mielellämme, onko se mahdollista toteuttaa.

  Nähdään huollon merkeissä!

  Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi

  OFFSHORE FINLAND

  Mukana yhteistyössä

  LineDeck -matot veneisiin
  Rockford Fosgate audio ja kaiuttimet veneisiin, autoihin ja matkailuautoihin
  Käytössä laadukkaat Kendall-voiteluaineet
  Audelec on toiminut viihde-elektroniikan maahantuojana jo vuodesta 1978 lähtien. Olemme keskittyneet maahantuomaan laadukkaita ja viimeisintä tekniikkaa sisältäviä laitteita.
  System aAudio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja heidän kaiuttimissaan yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni.