Lasikuitukorjaus

Offshore Finland – Salo

Offshore Finland Oy – Lasikuituveneen korjaus

Kaipaavatko veneesi lasikuituosat korjausta?

Karahtiko karille, naarmuuntuiko pohja? Ei huolta! Offshore auttaa ja pian veneesi on kuin uusi. Lasikuituveneen korjaus on tärkeää, jotta vene pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään. Veneen eliniän pidentämiseksi pienimmätkin naarmut kannattaa korjata hyvissä ajoin.

Naarmuuntunut pohja tai hajonnut lasikuituosa?

Veneeseen tulee väistämättäkin naarmuja tai huonolla tuurilla jopa reikä.

Vaikka suuremmilta kolhuilta vältyttäisiin, vaatii vanha ja kulunut lasikuituvene lopulta jonkinlaista paikkausta. Lasikuituveneen pohjaan voi naarmujen lisäksi muodostua esimerkiksi iskemän jäljiltä aiheutumia murtumia, jotka voidaan paikata asianmukaisilla lasikuituveneiden korjaamiseen tarkoitetuilla tuotteilla.

  Lasikuituveneen pohjan korjaus tai paikkaus?

  • Tuo veneesi meille! Suoritamme kaikki pohjan vaatimat lasikuitutyöt käsityönä.
  • Korjaamme niin karille ajon vauriot, telakointivauriot jne.
  • Teemme vakuutusyhtiöille korjaus- ja kustannusarvioit vaurioista
  • Meillä on vuosien kokemus ja rautainen ammattitaito lasikuitukorjauksista.
  • Kestävä lopputulos vuosiksi eteenpäin!

  Lasikuituvene on lähes aina mahdollista korjata

  Sen sijaan, että ajelet hiemankaan vaurioituneella veneellä tai mietit suoraan uuden veneen hankkimista, kannattaa aina pyytää tarjous lasikuituveneen korjauksesta alan ammattilaiselta.

  Me Offshorella olemme erikoistuneet lasikuituosien valmistamiseen. Rakennamme tarvittaessa itse lasikuitukorjauksen vaatimat kappaleet veneeseesi.

   

  • Offshore Finland – Laadukasta lasikuitukorjausta vaurion laajuudesta riippumatta

  Nopeus on valttia

  Kun lasikuitupinnoitteen vaurioihin puututaan ajoissa, selvitään useimmiten vain yksinkertaisella paikkauksella.

  Vaikka pieni naarmu ei heti vaikuttaisikaan veneen kestävyyteen, kolhun aiheuttama vahinko voi vuosi vuodelta laajentua ja heikentää rungon lujuutta merkittävästi. Joko silloin täytyy hankkia uusi vene? Ei välttämättä!

  Jopa kaikista vaurioituneinkin lasikuituosa voidaan poistaa ja korvata uudella osalla.

  Offshore Finland

  Laadukasta lasikuitukorjausta vaurion laajuudesta riippumatta!

  Teemme lasikuituveneille kaikennäköisiä ja kokoisia projekteja. Haluamme, että veneesi on kunnossa, jotta pääset pian taas vesille!

  Lasikuituveneeseen tulleet pienemmät vauriot on mahdollista korjata itse asianmukaisilla tuotteilla, mutta tällöinkin on oltava kärsivällinen ja huolellinen. Vaikka korjattava naarmu olisi pieni, lasikuitukorjauksessa on useita eri vaiheita ja aineiden kuivumiseen on varattava oma aikansa.

  Pienemmät naarmut hoituvat kuntoon siinä ajassa, kun sinä vielä mietit venetarvikeliikkeen hyllyllä tuotteita ja suojavälineitä. Isompiin korjauksiin tarvittavat uudet osat valmistamme puolestaan itse lasikuidusta.

  Me Offshorella teemme laadukkaat ja kestävät lasikuitukorjaukset kaikenlaisiin veneisiin – oli kyseessä sitten mikä tahansa lasikuituun liittyvä ongelma tai korjaustarve.

  Ota yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi

  OFFSHORE FINLAND

  Mukana yhteistyössä

  LineDeck -matot veneisiin
  Rockford Fosgate audio ja kaiuttimet veneisiin, autoihin ja matkailuautoihin
  Käytössä laadukkaat Kendall-voiteluaineet
  Audelec on toiminut viihde-elektroniikan maahantuojana jo vuodesta 1978 lähtien. Olemme keskittyneet maahantuomaan laadukkaita ja viimeisintä tekniikkaa sisältäviä laitteita.
  System aAudio on tanskalainen kaiutinvalmistaja ja heidän kaiuttimissaan yhdistyvät tyylikäs skandinaavinen muotoilu sekä ilmavan avara ja musikaalinen ääni.