Lasikuitukorjaus
Kaipaavatko veneesi lasikuituosat korjausta? Ei huolta! Me autamme, ja pian veneesi on kuin uusi. Lasikuituveneen korjaus on tärkeää, jotta vene pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään. Veneen eliniän pidentämiseksi pienimmätkin naarmut kannattaa korjata hyvissä ajoin.

Naarmuuntunut pohja tai hajonnut lasikuituosa?

Veneeseen tulee väistämättäkin naarmuja tai huonolla tuurilla jopa reikä. Ja vaikka suuremmilta kolhuilta vältyttäisiin, vaatii vanha ja kulunut lasikuituvene lopulta jonkinlaista paikkausta. Lasikuituveneen pohjaan voi naarmujen lisäksi muodostua esimerkiksi iskemän jäljiltä aiheutumia murtumia, jotka voidaan paikata asianmukaisilla lasikuituveneiden korjaamiseen tarkoitetuilla tuotteilla.

Lasikuituveneen pohjan korjaus tai paikkaus? Tuo veneesi meille! Suoritamme kaikki pohjan vaatimat lasikuitutyöt käsityönä. Meillä on pitkä kokemus lasikuitukorjauksista. Saat meiltä kestävän lopputuloksen.

Lasikuituvene on lähes aina mahdollista korjata

Sen sijaan, että ajelet hiemankaan vaurioituneella veneellä tai mietit suoraan uuden veneen hankkimista, kannattaa aina pyytää tarjous lasikuituveneen korjauksesta alan ammattilaiselta. Kun lasikuitupinnoitteen vaurioihin puututaan ajoissa, selvitään useimmiten vain yksinkertaisella paikkauksella. Vaikka pieni naarmu ei heti vaikuttaisikaan veneen kestävyyteen, kolhun aiheuttama vahinko voi vuosi vuodelta laajentua ja heikentää rungon lujuutta merkittävästi. Joko silloin täytyy hankkia uusi vene? Ei välttämättä! Jopa kaikista vaurioituneinkin lasikuituosa voidaan poistaa ja korvata uudella osalla. Me Offshorella olemme erikoistuneet lasikuituosien valmistamiseen. Rakennamme tarvittaessa itse lasikuitukorjauksen vaatimat kappaleet veneeseesi.

Offshore Finland - Laadukasta lasikuitukorjausta vaurion laajuudesta riippumatta

Lasikuituveneeseen tulleet pienemmät vauriot on mahdollista korjata itse asianmukaisilla tuotteilla, mutta tällöinkin on oltava kärsivällinen ja huolellinen. Vaikka korjattava naarmu olisi pieni, lasikuitukorjauksessa on useita eri vaiheita ja aineiden kuivumiseen on varattava oma aikansa. Me Offshorella teemme laadukkaat ja kestävät lasikuitukorjaukset kaikenlaisiin veneisiin – oli kyseessä sitten mikä tahansa lasikuituun liittyvä ongelma tai korjaustarve. Pienemmät naarmut hoituvat kuntoon siinä ajassa, kun sinä vielä mietit venetarvikeliikkeen hyllyllä tuotteita ja suojavälineitä. Isompiin korjauksiin tarvittavat uudet osat valmistamme puolestaan itse lasikuidusta. 

Teemme lasikuituveneille kaikennäköisiä ja kokoisia projekteja. Haluamme, että veneesi on kunnossa, jotta pääset pian taas vesille!